skip to main content
Visitante
Meu Espaço
Minha Conta
Sair
Identificação
This feature requires javascript
Tags
Revistas Eletrônicas (eJournals)
Livros Eletrônicos (eBooks)
Bases de Dados
Bibliotecas USP
Ajuda
Ajuda
Idioma:
Inglês
Espanhol
Português
This feature required javascript
This feature requires javascript
Primo Search
Busca Geral
Busca Geral
Acervo Físico
Acervo Físico
Produção Intelectual da USP
Produção USP
Search For:
Clear Search Box
Search in:
Busca Geral
Or select another collection:
Search in:
Busca Geral
Busca Avançada
Busca por Índices
This feature requires javascript
This feature requires javascript
Food safety old habits, new perspectives
Phyllis Entis
Washington, D.C. ASM Press c2007
Localização:
CQ - Conjunto das Químicas
(614.31 E61f )
e outros locais
(Acessar)
This feature requires javascript
Localização & Reservas
Detalhes
Resenhas & Tags
Solicitações
Mais Opções
Prateleira Virtual
This feature requires javascript
Enviar para
Adicionar ao Meu Espaço
Remover do Meu Espaço
E-mail (máximo 30 registros por vez)
Imprimir
Link permanente
Referência
EasyBib
EndNote
RefWorks
del.icio.us
Exportar RIS
Exportar BibTeX
This feature requires javascript
Título:
Food safety old habits, new perspectives
Autor:
Phyllis Entis
Assuntos:
Food -- Safety measures
;
Food contamination
;
Foodborne diseases
;
ALIMENTOS (MEDIDAS DE SEGURANÇA)
;
CONTAMINAÇÃO DE ALIMENTOS
;
INTOXICAÇÃO ALIMENTAR
Notas:
Includes bibliographical references and index.
Descrição:
Old habits die hard -- Engineering errors -- Recipes for disaster -- See no evil -- Cross-contamination -- Birth of a pathogen -- USDA, HACCP, and E. coli O157:H7 -- Crossing over -- When the well runs dry -- Mad cows and Englishmen -- The politics of prions, BSE, and world trade -- Asymptomatic carriers and captive audiences -- Deliberately contaminated food -- The impact of imports -- A raw deal -- The media and the message -- Changing old habits
"Food Safety offers an intriguing, anecdotal assessment of food- and waterborne illnesses "from farm to fork." It examines how modern technology and traditional views about food safety and food handling can affect consumer safety and concludes that the responsibility for a safe food supply lies with a variety of people, including regulators, food producers, food handlers, and consumers. Readers will become familiar with the history and causes behind many well-known outbreaks, from cholera to E. coli O157:H7 to mad cow disease."--Jacket
Editor:
Washington, D.C. ASM Press
Data de criação/publicação:
c2007
Formato:
xiv, 400 p ill 26 cm.
Idioma:
Inglês
Links
Este item no Dedalus
Table of contents
This feature requires javascript
This feature requires javascript
Voltar para lista de resultados
This feature requires javascript
This feature requires javascript
Buscando em bases de dados remotas. Favor aguardar.
Buscando por
em
scope:(USP_PRODUCAO),scope:(USP_EBOOKS),scope:("PRIMO"),scope:(USP),scope:(USP_EREVISTAS),scope:(USP_FISICO),primo_central_multiple_fe
Mostrar o que foi encontrado até o momento
This feature requires javascript
This feature requires javascript