skip to main content

RIFM fragrance ingredient safety assessment, n-hexyl 2-butenoate, CAS Registry Number 19089-92-0

A. M Api D Belsito; S Biserta; D Botelho; M Bruze; G. A Burton Jr; J Buschmann; M. A Cancellieri; Maria Lúcia Zaidan Dagli; M Date; W Dekant; C Deodhar; A. D Fryer; S Gadhia; L Jones; K Joshi; A Lapczynski; M Lavelle; D. C Liebler; M Na; D O'Brien; A Patel; T. M Penning; G Ritacco; F Rodriguez-Ropero; J Romine; N Sadekar; D Salvito; T. W Schultz; F Siddiqi; I. G Sipes; G Sullivan; Y Thakkar; Y Tokura; S Tsang

Food and Chemical Toxicology Oxford v. 138, supl. 1, art. 111224, p. 1-11, 2020

Oxford 2020

Localização: FMVZ - Fac. Med. Vet. e Zootecnia    (DAG - 749 )(Acessar)

Buscando em bases de dados remotas. Favor aguardar.