skip to main content
Primo Advanced Search
Primo Advanced Search Query Term
Primo Advanced Search prefilters

Buffalo mozzarella cheese knowledge from East and to West

Cristina Stewart Bittencourt Bogsan Svetoslav Dimitrov Todorov

Penna, Ana Lúcia Barretto; Nero, Luis Augusto; Todorov, Svetoslav Dimitrov Fermented Foods of Latin America: From Traditional Knowledge to Innovative Applications Boca Raton : CRC Press, 2017

Boca Raton CRC Press 2017

Item não circula. Consulte sua biblioteca.(Acessar)

  • Título:
    Buffalo mozzarella cheese knowledge from East and to West
  • Autor: Cristina Stewart Bittencourt Bogsan
  • Svetoslav Dimitrov Todorov
  • Assuntos: ALIMENTOS FERMENTADOS; QUEIJO
  • É parte de: Penna, Ana Lúcia Barretto; Nero, Luis Augusto; Todorov, Svetoslav Dimitrov Fermented Foods of Latin America: From Traditional Knowledge to Innovative Applications Boca Raton : CRC Press, 2017
  • Editor: Boca Raton CRC Press
  • Data de criação/publicação: 2017
  • Formato: cap. 3 p. 54-61.
  • Idioma: Inglês

Buscando em bases de dados remotas. Favor aguardar.