Evaluation of the stability of herbs after 1 year of storage under room temperature through methodology of folin-ciocalteau
ABCD PBi
Evaluation of the stability of herbs after 1 year of storage under room temperature through methodology of folin-ciocalteau
Autor:
Rafaella de Paula Paseto Fernandes
Mariza Pires de Melo
;
Marco Antonio Trindade
;
Fernando Gustavo Tonin
;
Silvana Marina Piccoli Pugine
;
Paulo Eduardo Sichetti Munekata
;
Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos (10. 2013 Campinas, SP)
Assuntos:
COLORIMETRIA
;
ANTIOXIDANTES
;
ORÉGANO
É parte de:
Resumos SLACA; ciência de alimentos: impacto na nutrição e saúde Campinas : UNICAMP, 2013
Editor:
Campinas UNICAMP
Data de criação/publicação:
2013
Formato:
p. 658.
Idioma:
Inglês
Disponível na Biblioteca:
FZEA - Fac. Zoot. Eng. de Alimentos (PCD 2013 Eva )