Predicting the shear value and intramuscular fat in meat from Nellore cattle using Vis-NIR spectroscopy
Marina de Nadai Bonin Saulo da Luz e Silva; Lutz Bünger; Dave Ross; Gelson Luís Dias Feijó; Rodrigo da Costa Gomes; Francisco Palma Rennó; Miguel Henrique de Almeida Santana; Fernanda Marcondes de Rezende; Luis Carlos Vinhas Ítavo; Francisco Jose de Novais; Lucy Mery Antonia Surita; Marilia Williane Filgueira Pereira; José Bento Sterman Ferraz
Meat Science Oxford v. 163, art. 108077, p. 1-7, 2020Oxford 2020
Localização: FMVZ - Fac. Med. Vet. e Zootecnia (REN - 276 ) e outros locais(Acessar)
- 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
ren - 297
ren - 236
browse_callnumber
display.do?gathStatTab=true&dscnt=0&callNumberBrowseField=browse_callnumber&tabRealType=browseshelf&mode=Basic&vid=USP&rfnGrp=1&tab=default_tab&dstmp=1722396770481&rfnGrpCounter=1&fctV=FMVZ&callNumber=ren+-+276&fctN=facet_library&vl(freeText0)=Texture&ct=display&fn=search&indx=7&recIdxs=0&elementId=0