skip to main content
Primo Advanced Search
Primo Advanced Search Query Term
Primo Advanced Search prefilters

Beneficial microorganisms viability and sensory acceptance of a potentially synbiotic dairy-based tomato spread

Cristina Dini Staliano Rafael Chacon Ruiz Martinez; Susana Marta Isay Saad

Food Science and Technology Amsterdam v. 62, n. 1, part. 2 p. 682-688, 2015

2,468 2015

Item não circula. Consulte sua biblioteca.(Acessar)

  • Título:
    Beneficial microorganisms viability and sensory acceptance of a potentially synbiotic dairy-based tomato spread
  • Autor: Cristina Dini Staliano
  • Rafael Chacon Ruiz Martinez; Susana Marta Isay Saad
  • Assuntos: LACTOBACILLUS; PROBIÓTICOS
  • É parte de: Food Science and Technology Amsterdam v. 62, n. 1, part. 2 p. 682-688, 2015
  • Notas: Disponível em: <http://dx.doi.org/10.1016/j.lwt.2014.12.030>. Acesso em: 16 jul. 2015
  • Editor: 2,468
  • Data de criação/publicação: 2015
  • Formato: p. 682-688.
  • Idioma: Inglês

Buscando em bases de dados remotas. Favor aguardar.