Freeze Drying processes for the food industry
ABCD PBi
Freeze Drying processes for the food industry
Autor:
Marcia Halpern Gutcho
M.H Gutcho
Assuntos:
INDÚSTRIA DE ALIMENTOS
;
LIOFILIZAÇÃO
;
TECNOLOGIA DE ALIMENTOS
;
GEFRIERTROCKNEN (VERFAHRENSTECHNIK)
;
LEBENSMITTELWISSENSCHAFT + LEBENSMITTELTECHNOLOGIE + LEBENSMITTELINDUSTRIE
;
FREEZE DRYING (PROCESS ENGINEERING)
;
LYOPHILISATION (GÉNIE DES PROCÉDÉS)
;
FOOD SCIENCE + FOOD TECHNOLOGY + FOOD INDUSTRY
;
SCIENCE DES DENRÉES ALIMENTAIRES + TECHNOLOGIE DES DENRÉES ALIMENTAIRES + INDUSTRIE ALIMENTAIRE
Títulos relacionados:
Série:Food technology review 41
Editor:
Park Ridge N. J Noyes Data Corporation
Data de criação/publicação:
1977
Formato:
XII, 400 p ill 25 cm.
Idioma:
Inglês
Disponível na Biblioteca:
ESALQ - Biblioteca Central (664.02845 G983f 110286 )