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Efficiency of the FT-IR ATR spectrometry for the prediction of the physicochemical characteristics of Melipona subnitida honey and study of the temperature's effect on those properties

Ligia Bicudo de Almeida-Muradian Klaus Martin Stramm; Maria Leticia Fernandes Estevinho

International Journal of Food Science & Technology Hoboken v. 49, p. 188-195, 2014

Hoboken 2014

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  • Título:
    Efficiency of the FT-IR ATR spectrometry for the prediction of the physicochemical characteristics of Melipona subnitida honey and study of the temperature's effect on those properties
  • Autor: Ligia Bicudo de Almeida-Muradian
  • Klaus Martin Stramm; Maria Leticia Fernandes Estevinho
  • Assuntos: MEL (ANÁLISE FÍSICO-QUÍMICA)
  • É parte de: International Journal of Food Science & Technology Hoboken v. 49, p. 188-195, 2014
  • Notas: Disponível em: <http://dx.doi.org/10.1111/ijfs.12297>. Acesso em: 19 mar. 2014
  • Editor: Hoboken
  • Data de criação/publicação: 2014
  • Formato: p. 188-195.
  • Idioma: Inglês

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