skip to main content
Tipo de recurso Mostra resultados com: Mostra resultados com: Índice

Physicochemical properties of mixtures and structured lipids obtained from palm stearin, palm olein and olive oil by chemical interesterification

Kelly Caroline Guimarães da Silva Fabiana Schafer de Martini Soares; Roberta Claro da Silva; Juliana Neves Rodrigues Ract; Thais Gonçalves Fernandes; Anna Laura Castells; Luiz Antonio Gioielli; Science and Pharmaceutical Technology Meeting of the Faculty of the Pharmaceutical Sciences of the University of São Paulo (14. 2009 São Paulo); São Paulo Pharmacy and Biochemistry Universitary Meeting (44. 2009 São Paulo); Annual Research Symposium on Pharmaceutical Sciences (2009 São Paulo)

Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences São Paulo v. 45, suppl. 1, p. 27 res. FCF049, 2009

São Paulo 2009

Item não circula. Consulte sua biblioteca.(Acessar)

Identifique-se para postar sua resenha

Identifique-se para adicionar novas tags

Buscando em bases de dados remotas. Favor aguardar.