skip to main content
Visitante
Meu Espaço
Minha Conta
Sair
Identificação
This feature requires javascript
Tags
Revistas Eletrônicas (eJournals)
Livros Eletrônicos (eBooks)
Bases de Dados
Bibliotecas USP
Ajuda
Ajuda
Idioma:
Inglês
Espanhol
Português
This feature required javascript
This feature requires javascript
Primo Search
Busca Geral
Busca Geral
Acervo Físico
Acervo Físico
Produção Intelectual da USP
Produção USP
Search For:
Clear Search Box
Search in:
Busca Geral
Or hit Enter to replace search target
Or select another collection:
Search in:
Busca Geral
Busca Avançada
Busca por Índices
This feature requires javascript
This feature requires javascript
Yeast
Engelking, Carl
Discover (Chicago, Ill.), 2017-07, Vol.38 (6), p.74-75
Chicago: Kalmbach Publishing Company
Texto completo disponível
Citações
Citado por
Exibir Online
Detalhes
Resenhas & Tags
Mais Opções
Nº de Citações
This feature requires javascript
Enviar para
Adicionar ao Meu Espaço
Remover do Meu Espaço
E-mail (máximo 30 registros por vez)
Imprimir
Link permanente
Referência
EasyBib
EndNote
RefWorks
del.icio.us
Exportar RIS
Exportar BibTeX
This feature requires javascript
Título:
Yeast
Autor:
Engelking, Carl
Assuntos:
Autophagy
;
Beer
;
Biodiesel fuels
;
Biofuels
;
Carbon dioxide
;
Cellulose
;
Deoxyribonucleic acid
;
DNA
;
Ethanol
;
Fermentation
;
Fungi
;
Immunization
;
Nobel prizes
;
Proteins
;
Silk
;
Starch
;
Sterilization
;
Sugar
;
Technicians
;
Textiles
;
Yeast
;
Yeasts
É parte de:
Discover (Chicago, Ill.), 2017-07, Vol.38 (6), p.74-75
Notas:
ObjectType-General Information-1
content type line 24
SourceType-Magazines-1
Descrição:
A pioneer of immunization and food sterilization, Pasteur (below) also experimentally proved in the 1850s that yeasts drove the fermentation process, gobbling sugars to produce ethanol, carbon dioxide and a host of other compounds essential to beer. Biofuels We've used yeast to convert plant cellulose and starch into biofuels like ethanol for decades; however, the process still isn't efficient, and scientists are genetically altering yeast to change that. Spider Silk In the lab at Bolt Threads in Emeryville, Calif., technicians are using yeast enhanced with spider DNA to brew silk proteins that are spun into textiles.
Editor:
Chicago: Kalmbach Publishing Company
Idioma:
Inglês
This feature requires javascript
This feature requires javascript
Voltar para lista de resultados
Resultado
1
Avançar
This feature requires javascript
This feature requires javascript
Buscando em bases de dados remotas. Favor aguardar.
Buscando por
em
scope:(USP_VIDEOS),scope:("PRIMO"),scope:(USP_FISICO),scope:(USP_EREVISTAS),scope:(USP),scope:(USP_EBOOKS),scope:(USP_PRODUCAO),primo_central_multiple_fe
Mostrar o que foi encontrado até o momento
This feature requires javascript
This feature requires javascript