Pulsed-field gel electrophoresis characterization of Listeria monocytogenes isolates from cheese manufacturing plants in São Paulo, Brazil
ABCD PBi
Pulsed-field gel electrophoresis characterization of Listeria monocytogenes isolates from cheese manufacturing plants in São Paulo, Brazil
Autor:
Giovana Verginia Barancelli
Tarsila Mendes de Camargo
;
Natalia Gonçalves Gagliardi
;
Ernani Porto
;
Roberto A Souza
;
Fabio Campioni
;
Juliana Pfrimer Falcão
;
Ernesto Hofer
;
Adriano Gomes da Cruz
;
Carlos Augusto Fernandes de Oliveira
Assuntos:
QUEIJO
;
LISTERIA
;
ELETROFORESE
;
INDÚSTRIA DE LATICÍNIOS
;
CONTAMINAÇÃO DE ALIMENTOS
É parte de:
International Journal of Food Microbiology Amsterdam v. 173, n. 1, p. 21-29, Mar. 2014
Notas:
Disponível em: <http://dx.doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2013.12.018>. Acesso em: 31 jan. 2014
Editor:
Amsterdam
Data de criação/publicação:
2014
Formato:
p. 21-29.
Idioma:
Inglês
Disponível na Biblioteca:
FCFRP - Fac. Ciên. Farm. Ribeirão Preto (pcd 2444050 estantes deslizantes )
FZEA - Fac. Zoot. Eng. de Alimentos (PCD 2014 Pul )