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Functional foods principles and technology

Mingruo Guo 1960

Boca Raton, FL CRC Press Cambridge Woodhead Pub 2009

Localização: CQ - Conjunto das Químicas    (641.1 G977f )(Acessar)

  • Título:
    Functional foods principles and technology
  • Autor: Mingruo Guo 1960
  • Assuntos: Functional foods; ALIMENTOS FUNCIONAIS; Functional foods -- Textbooks
  • Notas: Includes bibliographical references and index
  • Descrição: Introduction -- Antioxidants -- Dietary Fiber -- Prebiotics & Probiotics -- Lipids -- Vitamins -- Soy -- Sports Drinks -- Human Milk -- Laboratory Manual -- Iced Tea -- Symbiotic Yogurt -- Yogurt Beverage -- Sports Drink -- Soy Milk and Tofu
  • Títulos relacionados: Série:Woodhead Publishing in food science, technology, and nutrition.
  • Editor: Boca Raton, FL CRC Press Cambridge Woodhead Pub
  • Data de criação/publicação: 2009
  • Formato: 358 p ill 24 cm.
  • Idioma: Inglês

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