skip to main content
Visitante
Meu Espaço
Minha Conta
Sair
Identificação
This feature requires javascript
Tags
Revistas Eletrônicas (eJournals)
Livros Eletrônicos (eBooks)
Bases de Dados
Bibliotecas USP
Ajuda
Ajuda
Idioma:
Inglês
Espanhol
Português
This feature required javascript
This feature requires javascript
Primo Advanced Search
Busca Geral
Busca Geral
Acervo Físico
Acervo Físico
Produção Intelectual da USP
Produção USP
Primo Advanced Search Query Term
Show Results with:
criteria input
Qualquer
Título
Autor
Assunto
Data de publicação
Local de publicação
Editora
Coleção especial
Biblioteca
Orientador
Show Results with:
Título
Show Results with:
Qualquer
Título
Autor
Assunto
Data de publicação
Local de publicação
Editora
Coleção especial
Biblioteca
Orientador
Show Results with:
criteria input
contém
é (exato)
começa com
Input search text:
Show Results with:
criteria input
E
OU
NÃO
Primo Advanced Search Query Term
Show Results with:
criteria input
Qualquer
Título
Autor
Assunto
Data de publicação
Local de publicação
Editora
Coleção especial
Biblioteca
Orientador
Show Results with:
Título
Show Results with:
Qualquer
Título
Autor
Assunto
Data de publicação
Local de publicação
Editora
Coleção especial
Biblioteca
Orientador
Show Results with:
criteria input
contém
é (exato)
começa com
Input search text:
Show Results with:
criteria input
E
OU
NÃO
Primo Advanced Search Query Term
Show Results with:
criteria input
Qualquer
Título
Autor
Assunto
Data de publicação
Local de publicação
Editora
Coleção especial
Biblioteca
Orientador
Show Results with:
Título
Show Results with:
Qualquer
Título
Autor
Assunto
Data de publicação
Local de publicação
Editora
Coleção especial
Biblioteca
Orientador
Show Results with:
criteria input
contém
é (exato)
começa com
Input search text:
Show Results with:
criteria input
E
OU
NÃO
Primo Advanced Search prefilters
Tipo de material:
criteria input
Todos os itens
Artigos
Audiovisual
Imagens
Livros
Patentes
Produções acadêmicas
Produções técnicas
Revistas
Idioma:
criteria input
Qualquer idioma
Espanhol
Inglês
Português
Data de publicação:
criteria input
Qualquer ano
Último ano
Últimos 2 anos
Últimos 5 anos
Últimos 10 anos
Últimos 20 anos
Data inicial:
criteria input
Dia
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
criteria input
Mês
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
query input
Data final:
criteria input
Dia
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
criteria input
Mês
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
query input
Busca Geral
Busca Simples
This feature requires javascript
The A-Z Guide to Food as Medicine
Kraft, Diane
Portland: CRC Press 2016
Sem texto completo
Citações
Citado por
Serviços
Detalhes
Resenhas & Tags
Nº de Citações
This feature requires javascript
Enviar para
Adicionar ao Meu Espaço
Remover do Meu Espaço
E-mail (máximo 30 registros por vez)
Imprimir
Link permanente
Referência
EasyBib
EndNote
RefWorks
del.icio.us
Exportar RIS
Exportar BibTeX
This feature requires javascript
Título:
The A-Z Guide to Food as Medicine
Autor:
Kraft, Diane
Assuntos:
Medicine, Preventive
;
Nutrition
;
Self-care, Health
Descrição:
Reprising The 2017 American Library Association Outstanding Academic Title award-winning A-Z Guide to Food As Medicine, this new edition explores the physiological effects of more than 250 foods, food groups, nutrients, and phytochemicals in entries that include: Definition and background information such as traditional medicinal use, culinary facts, and dietary intake and deficiency information Scientific findings on the physiological effects of foods, food groups, and food constituents Bioactive dose when known, such as nutrient Dietary Reference Intakes focusing on 19-to-50-year-old individuals Safety highlights, such as nutrient Tolerable Upper Intake Levels A health professional's comprehensive nutrition handbook that includes all nutrients, nutrient functions, "good" and "excellent" sources of nutrients, nutrient assessment, and deficiency symptoms, as well as summaries of foods, food groups, and phytochemicals. New to the Second Edition: Disease- and condition-focused Index that leads readers to foods used to manage specific conditions and diseases Focus on practical recommendations for health maintenance and disease prevention, including tables, insets, and updated scientific findings on more than a dozen new foods Accompanying teaching aids and lesson plans available online at http://www.crcpress.com Features: Dictionary-style summaries of the physiological effects of foods, food groups, nutrients, and phytochemicals alphabetically listed for quick access Approximately 60 B & W images of foods; informational tables and insets that define or illustrate concepts such as drug terminologies, classes of phytochemicals, and medicinal aspects of foods and of a plant-based diet Over 1,000 scientific references from peer-reviewed sources, including The Academy of Nutrition and Dietetics Evidence Analysis Library, and position statements of major health organizations
Editor:
Portland: CRC Press
Data de criação/publicação:
2016
Formato:
398
Idioma:
Inglês
This feature requires javascript
This feature requires javascript
Voltar para lista de resultados
Anterior
Resultado
5
Avançar
This feature requires javascript
This feature requires javascript
Buscando em bases de dados remotas. Favor aguardar.
Buscando por
em
scope:(USP_PRODUCAO),scope:(USP_EBOOKS),scope:("PRIMO"),scope:(USP),scope:(USP_EREVISTAS),scope:(USP_FISICO),primo_central_multiple_fe
Mostrar o que foi encontrado até o momento
This feature requires javascript
This feature requires javascript