skip to main content

Increasing dietary levels of docosahexaenoic acid-rich microalgae ruminal fermentation, animal performance, and milk fatty acid profile of mid-lactating dairy cows

Júlia Avansi Marques Tiago Antônio Del Valle; Lucas Ghedin Ghizzi; Elissandra Maiara de Castro Zilio; Larissa Schneider Gheller; Alanne Tenório Nunes; Tássia Barrera de Paula e Silva; Mauro Sérgio da Silva Dias; Nathália Trevisan Scognamiglio Grigoletto; Anne F Koontz; Guilherme Gomes da Silva; Francisco Palma Rennó

Journal of Dairy Science New York v. 102, n. 6, p. 5054-5065, 2019

New York 2019

Localização: FMVZ - Fac. Med. Vet. e Zootecnia    (REN - 285 )(Acessar)

Identifique-se para postar sua resenha

Identifique-se para adicionar novas tags

Buscando em bases de dados remotas. Favor aguardar.