skip to main content

Garlic powder and wheat bran as fillers their effect on the physicochemical properties of edible biocomposites

Lucia Fama Ana Mônica Quinta Barbosa Bittante; Paulo José do Amaral Sobral; Silvia Goyanes; Lia N Gerschenson

Materials Science and Engineering C Amsterdam v. 30, n. 6, p. 853-859, July 2010

Amsterdam 2010

Localização: FZEA - Fac. Zoot. Eng. de Alimentos    (PCD 2010 Gar )(Acessar)

  • Título:
    Garlic powder and wheat bran as fillers their effect on the physicochemical properties of edible biocomposites
  • Autor: Lucia Fama
  • Ana Mônica Quinta Barbosa Bittante; Paulo José do Amaral Sobral; Silvia Goyanes; Lia N Gerschenson
  • Assuntos: BIOPOLÍMEROS; AMIDO; ENGENHARIA DE ALIMENTOS
  • É parte de: Materials Science and Engineering C Amsterdam v. 30, n. 6, p. 853-859, July 2010
  • Notas: Disponível em: <http://www.sciencedirect.com/science?_ob=MImg&_imagekey=B6TXG-4YTV7VX-1-F&_cdi=5590&_user=5674931&_pii=S0928493110000822&_origin=search&_coverDate=07%2F20%2F2010&_sk=999699993&view=c&wchp=dGLbVlz-zSkWA&md5=3e92387804175fde3c5a32a34c76edb6&ie=/sdarticle.pdf>. Acesso em: 01 out. 2010
  • Editor: Amsterdam
  • Data de criação/publicação: 2010
  • Formato: p. 853-859.
  • Idioma: Inglês

Buscando em bases de dados remotas. Favor aguardar.