skip to main content

The ability of different Saccharomyces cerevisiae based products to reduce aflatoxin M1 in milk produced by dairy cows

Bruna G. Leonel Roice Eliana Rosim; Juliano G Leonel; Keliani Bordin; Carlos Augusto Fernandes de Oliveira; Carlos Humberto Corassin; International Conference on Food Chemistry & Technology (2015 San Francisco, USA)

Book of Abstracts FCT; Exploring the recent trends, innovation & emerging technologies for food research and development San Francisco, 2015

San Francisco 2015

Localização: FZEA - Fac. Zoot. Eng. de Alimentos    (PCD 2015 Abi )(Acessar)

FZEA - Fac. Zoot. Eng. de Alimentos (PCD 2015 Abi ) Disponível na Biblioteca
Local Número de chamada Descrição Status / Emprestado até Código de barras Tipo de item Opções de solicitação
PCD 2015 Abi Item disponível 2739188-10 DOCUMENTO IMPRESSO
Select Request Option:
  • Localização: FZEA-Fac. Zoot. Eng. Alimentos
  • Número de chamada: PCD 2015 Abi
  • Status: Item disponível
  • Código de Barras: 2739188-10
  • Tipo de item: DOCUMENTO IMPRESSO
  • Status de item: PCD - não circula
  • Exemplar: 1

Buscando em bases de dados remotas. Favor aguardar.