skip to main content
Primo Advanced Search
Primo Advanced Search Query Term
Primo Advanced Search prefilters

Baking effect on resistant starch digestion from composite bread produced with partial wheat flour substitution

Rafael Grassi de Alcântara Heidge Fukumasu; Paulo Cesar Fabricio Raspantini; Leonila Ester Reinert Raspantini; Caroline Joy Steel; Ludmilla de Carvalho Oliveira; Rosemary Aparecida de Carvalho; Fernanda Maria Vanin

Journal of Food Quality London v. 2020, art. 9245035, p. 1-13, 2020

London 2020

Localização: FMVZ - Fac. Med. Vet. e Zootecnia    (RAS - 8 ) e outros locais(Acessar)

Expandir FMVZ - Fac. Med. Vet. e Zootecnia localizações FMVZ - Fac. Med. Vet. e Zootecnia (RAS - 8 ) Disponível na Biblioteca
Expandir FZEA - Fac. Zoot. Eng. de Alimentos localizações FZEA - Fac. Zoot. Eng. de Alimentos (PCD 2020 Bak ) Disponível na Biblioteca

Buscando em bases de dados remotas. Favor aguardar.