Influence of gamma radiation on rheological properties of wheat flour
ABCD PBi
Influence of gamma radiation on rheological properties of wheat flour
Autor:
Juliana Kanemaru
Denise Trigilio Tavares
;
Carolina Sobral Singer
;
Fabiana Curi Hilsenrath
;
Susy Frey Sabato
;
Carmen Cecília Tadini 1954-
;
Congresso Nazionale UIT Sulla Transmissione Del Calore (23. 2005 Parma)
;
UIT National Heat Transfer Conference (23. 2005 Parma)
Assuntos:
FARINHA DE TRIGO -- PROPRIEDADES FÍSICO-QUÍMICAS
;
INDÚSTRIA DE ALIMENTOS
;
REOLOGIA
;
TECNOLOGIA DE ALIMENTOS
É parte de:
European Seminar 77, Heat and Mass Transfer in Food Processing : proceedings Parma : Universitá Degli Studi di Parma, 2005
Notas:
Em CD-ROM
Editor:
Parma Universitá Degli Studi di Parma
Data de criação/publicação:
2005
Formato:
p.89-93.
Idioma:
Inglês